Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2012

Aku dan Dia Dah Putusss..

Aku dan dia dah putus…”“Kenapa?”“Aku dah x sayangkan dia. Pelik bukan.tiba-tiba saja perasaan tu hilang”“Kau pasti dengan keputusan kau. Kau x kesiankan dia? Dia sayang kau…”“Kesian la jugak. Tapi bila aku fikir balik, lagi kesian kalau aku teruskan. Aku dah x mampu…”“Buatlah apa yang kau rasa terbaik….”selepas setahun.“Aku geram. Dia tipu aku. Lepas setahun baru aku tahu…”“Kenapa? Apa yang dah jadi…?”“Dia ada ramai perempuan belakang aku. Dia tipu aku. Aku rasa pedih. Terlalu pedih…”“Kenapa kau pedih. Kan perasaan kau dekat dia dah lama hilang”“Entah. Mungkin rasa dikhianati. Tak dihargai. Mungkin kalau aku sayang dia. Sekarang aku dah longlai. Separuh mati aku terluka. Rabak. Koyak. Patah….”“Lupakanlah. Jangan bebani hati fikiran diri kau dengan benda dah lepas ni…Tidurlah dah lewat…”“Aku tak boleh stop. Mata aku tak boleh nak lelap. Kecewa aku menggunung. Otak aku overtime….”beberapa bulan kemudian“Aku selalu tertanya-tanya kenapa perasaan aku pada dia boleh hilang. Sekelip mata.”“…

Follower ke 980

Imej
Blog aku di promote oleh mr sepet..terima kasih bebanyak..blog ini menawarkan perkhidmatan mendesign blog.aku pun dan booking..tunggu dari blogger tersebut..
Pengajaran;tuah ayam nampak dikaki,tuah manusia siapa yang tahu


Doa Ketika Bersediha

Imej
Marilah kita sama-sama mengamalkan doa ini..semoga ia berguna pada kalian..saya pon dalam proses menghafal doa ini sehingga fasih..semoga Allah akan memberkati usaha saya untuk menhafal doa ini..Aminn

ADIANIEZ GIVEAWAY : very simple !

Imej
Lama tak makan KFC..makanan kegemaran aku nieh..semoga luck aku dapat baucer nieh.thankz kepada penganjur yang menganjurkan contest nieh

Pencarian 100 blogger Malaysia untuk portfolio seni AA Graphic

Imej
Nama :Nur Ayuni Binti Abdul Majid Tempat tinggal sekarang : Jelebu Negeri Sembilan Join Blog sejak : November 2009 tapi tak aktif Link blog : http://puterikusayang93.blogspot.com/
saya join

Azam Tahun Baru

Ujian bulan3 mesti capai pointer 2.5 keatas
Peperiksaan bulan 5 mesti capai 3.00
Percubaan Stpm mesti capai 3.00 keatas
STPM mesti capai 3.50
Wish Me Luck in Stpm IM STPM CANDIDATES 2012