Catatan

Tunjukkan catatan dari Februari, 2016

Over Attach

Imej
Assalamualaikum ... Lama gila aku tak meroyan kat sini. Malam ni ada pula masa ya yuni kau nak meroyan. (OMG)...
Entry aku malam ni pasal OVER ATTACH Tahu tak sebab apa aku nak story pasal over attach ni? Boleh kasi aku tisu / tuala dulu tak? Kenapa nak kasi kau tisu dengan tuala pula? Takpe, nak tahu kan,meh sini, rapat-rapatkan saf aku nak share / story sedikit pasal over attach ni..
Alhamdulillah, tahun ketiga sudah aku join dakwah dan tarbiyah ni. Aku ingat usrah ni sekadar talk macam kat sekolah Tapi, sangkaan aku meleset sama sekali.
Apa yang aku temui dalam dakwah dan tarbiyah ini adalah pelbagai. Aku nak story, tersangatlah panjang. Jadi aku cerita apa yang aku ingat lah ya?
Aku pun malas jugak nak throwback  masa permulaan aku join usrah. Tahu tak sebab apa? Aku boleh meroyan,menangis sebab aku nak semula balik pada zaman dulu.
Disebabkan murrabi aku, aku panggil murrabi aku cikgu, Cikgu aku ni layan aku macam raja. Dia manjakan aku dengan makanan Cikgu selalu bawa aku pergi makan.
Aku masih ingat lag…