Catatan

Tunjukkan catatan dari Disember, 2011

Ape??Bog PON ada jugak kapasiti berat??

# Domain nameSizeLoad TimeAverage Speed per KB1puterikusayang93.blogspot.com/96.14 KB0.29 seconds0 seconds
Alohai...hari ini cuba korang sumer timbang berat blog korang..sama ada blog korang nieh..obesiti ke?normal..kalau dah obesity tuh macam-macam lah penyakit yang datang kan..penyakit tiga serangkai seperti sakit jantung,diabetes,dan darah tinggi..kalau korang nak taw sebab blog korang ini obesiti disebab kan korang banyak sangat letak gajet..itulah faktor/punca/sebab(ayat budak SPM)..heee..rindu nak jawab paper BM SPM..kalau korang nak timbang blog korang sumer korang just click kat sini yek??k.bye



END YEAR MEGA GIVEAWAY 2011

Imej
masuk nieh dah 3 contest aku joinn..lama gileww tak join contest nieh..saja jerk sebab ptg2 cam gini memang dah tak ader kjer,so kjer aku joinlah contest2 yang menarik perhatian aku nieh..hee..harap2 lah kan blogger ini memilih aku jadi pemenangnyer..amin..akn ku tagg kan kepada blogger yang aku rasa bertuah lah kan..antaranya ialah
kak bella
shura a.k.a sukor hee
kepada follower aku yang lain yang berminat nak join korang just click kat sini jerk..ermm mudahkan??kalau mudah ape lagi..mai kita join ramai-ramai

Promote Banner Blog Anda Secara Percuma Disini

Imej
dengan bangganya aku nak tag kan kepada kak bella dan adekku yg sengal2 itik nieh
sapa yang berminat boleh lah join yek..tak susah just click disini..k..byee

pencarian blogger aktif oleh Mialiana.com

Imej
25/12/2011 hingga 31/12/2011

ok2 saya join lah contest dari blog yang bertuah nieh..sapa yang berminat boley lah join yek??klick sini..dengan bangganya aku nak ajak sedare aku yang join contest nieh..nur syabella a.k.a kak bella dan adekku yang sengal tahap donasour...ok2 jom kita terjah dan singgah blog ini..k.bye..

Blog Aku Paling Simple by Afifi , Nanabo , Udin

salam kepada semua blogger khususnyer blogger tegar..Teruskan usaha murni anda menjadi warga blogger yang tegar..okays??tadi baru sahaja aku berjalan kat dunia blogger yang terdapat fb.Ada juga blog ini yang menganjurkan contest yang bertajuk blog aku paling simple..hadiahnyer pon menarik juga.so aku pon joinlah seba lama jugak la tak join contest nieh sebab yang pertama malaz tuh satu hal lagi satu line kat umah aku nieh manjang tak clear..tu jerk kudd??sebab lain pulak tahun depan aku nak exam STPM so sibuk dengan buku jerk la cuti-cuti nieh..kononnyer lah kan..hee..apa yang aku merepek nieh..okays..berbalik kepada contest nieh..aku rasa lah kan blog aku nieh tak kurang simplenyer..mata pon tak sakit..terima kasih banyak kepada penganjur yang buad contest nieh..aku ingin tag kan kepada blogger tegar antaranya ialah
kak nur syabella a.k.a kak bella dan dia nieh adalah merangkap cazen aku..
aimi najwa a.k.a wawa.yang nieh pula satu batch dengan aku
okays..bukti aku join contest ini adala…

Grand Opening GA

Imej
Apa khabar kepada blogger pada malam ini.aku harap semuanya okay jerk lah kan.Tah laa kan.tak taw nak tulis aper lagi dalam entry kali nieh..Sebenarnya adalah yang berbaik hati yang tag nama aku join contest nieh.Terima kasih yek menjemput saya join contest nieh makhluk yang bertuah nieh ialah
jeng
jeng
jeng
cikguhanz Comelkan kartun kat atas tuh..terima kasih jugak la kepada tuan punya belong tuh cik BUNNY Hope saya akn jadi pemenangnyer..setakat cuba nasib jerk kan.mana taw nasib baik pulak..hehehee..