Catatan

Tunjukkan catatan dari April, 2016

Masih Blur

Erghhhh
Masih tak nampak lagi jalan
Dah siap dah LR dari sem lepas
Tapi tak tahulah betul atau tidak
SV check, madam kata okay
Madam suruh touch up lagi
kasi kemas..
Waksep Dr Hidayah dengan Dr Ct
Minta check LR
Huahuahuahua
Diorang tak layann..
Reason sebab diorang only outside people
Takde kena mengena..
Hahhhaha..
Sebab tsiqah sangat dengan akhowat kann
sikit-sikit akhowat..
Manja terlebih ni..
Attention sicker..
Ketandusan kasih sayang dari family..
hahahha...
InshaAllah..
Allah akan menunjukkan jalan
Semoga diberikan ilham dan kefahaman
dalam menulis.
p/s : Terima kasih Allah dengan nikmat yang sangat banyak
Engkau memberikan apa yang aku perlu
dan Engkau tidak memberikan apa yang aku mahu..

Cukup dengan text dari ex Murrabi

Assalamualaikum
Alhamdulillah..
hari ini saya sudah officialy 23 tahun
Terima kasih kepada semua yang mendoakan saya
Paling sebak hari ini 
(nangis)
Bila menghadapi isi luahan dari Kak Najwa
Ya Allah,banyaknya nak kena improve
Banyaknya..
Rasa macam nak tukar usrah
Taknak usrah dengan yang sekarang
semuanya FAKE!!
willing pindah Shah Alam.
Dengan tak bape nak sihat
Lagilah emo..
Malam tadi nangis2 rindu
dengan cikgu
Sebelum isyak tadi cikgu
dah reply text..
Dia baca jee
tapi sebab busy lupa nak reply
Agaknya cikgu ingat jee
birthday saya
Tunggu masa dia nak reply.
jzkk cikgu atas doanya..
Rindunya cikguu
Harini pun sentap jugakk
naqibah sendiri tak wish birhday
entahlahh..
Antara lupa atau busy.
tak tahu..
Takpelah.. biarlah
malas nak fikir dahh
makin fikir makin serabut.
makin sedih dan sebak.
Allah.. kuatkan jiwa saya.
Kuatkan kebergantungan kepada MU..

Rasa sunyi dan sebak

Assalamualaikum..
Hemm, tak tahulah kebelakangan ni sejak sakit ni rasa sebak lain macam Macam attention sicker pun ye jugak
Rindu akhowat padahal mabit lepas dah jumpa walaupun tak berapa ramai sangat yang attend mabit bulan 4 
Ex murrabi datang ziarah rasa biasa,tak happy.
Entahlah.. Tak tahu kenapa dengan diri saya sekarang
Tak cukup kuat rasanya kebergantungan  dengan Allah..
Touching dengan murrabi mungkin sebab kak syu taknak layan saya atau hantar saya pergi klinik
Masa usrah pun rasa krik-krik jee
I dont know why?? Rasa dah tak kuat rasa nak nangis jee..
Selain nak nangis pada Allah nak nangis pada siapa ni? Siapa yang sudi bagi pinjam bahu pada saya?
Tiba-tiba rindu kat cikgu. Cikguuu, saya rindu cikguuu
Tak tahu nak peluk siapa? Semua busy, Saya sunyi..
Buat chapter 1 thesis pun mampu 10 pages jee
Entahlah.. Tak tahulahh..
Allah, berikan kekuatan iman dan jiwa kepada saya.
Kuatkan iman dan jiwa saya apabila diuji..
Besok juga 4/4/2016 hari lahir saya ke-23
Saya tak rasa apa…