Catatan

Tunjukkan catatan dari September, 2016

Rehlah dan Jaulah Ikram Kuala Pilah 30-31/8/2016 - Port Dickson

Imej
Assalamualaikum... alhamdulillah syukur padaMU ya Allah kerana masih lagi memberi peluang kepada hambaMU yang kerdil ini untuk bernafas. Alhamdulillah..

Entry kali ini saya nak share program jaulah dan rehlah bersama akhawat Ikram Kuala Pilah pada 30-31/8/2016 di Port Dickson. Ya Allah sangat best. Alhamdulillah perancangan Allah itu indah. Tak dapat jadi fasi mds tapi Allah bagi hadiah dan permudahkan urusan untuk pergi program.


Sebelum memulakan sukaneka di pantai. Panas ya ampun
Alhamdulillah selesai bersukaneka
wajah-wajah excited nak hiking bukit
Walaupun kepenatan mendaki bukit muka akhawat still lagi boleh tersenyum lebar menenangkan. Macam mana tak sayang,mestilah sayang.Kalau mak tahu saya naik bukit mesti dia bising dan risau sebab kaki tak fully recover lagi. Tak bagitahu pun ada naik bukit bagai. bagitahu nak pergi usrah je
Menakjubkan tengok lautan. Rasa kerdil,rasa hina
Semoga kita berpegangan tangan hingga ke syurga.
Terima Kasih Allah sebab menggerakkan hati dia untuk …