Ape??Bog PON ada jugak kapasiti berat??


#

Domain nameSizeLoad TimeAverage Speed per KB
1puterikusayang93.blogspot.com/96.14 KB0.29 seconds0 seconds

Alohai...hari ini cuba korang sumer timbang berat blog korang..sama ada blog korang nieh..obesiti ke?normal..kalau dah obesity tuh macam-macam lah penyakit yang datang kan..penyakit tiga serangkai seperti sakit jantung,diabetes,dan darah tinggi..kalau korang nak taw sebab blog korang ini obesiti disebab kan korang banyak sangat letak gajet..itulah faktor/punca/sebab(ayat budak SPM)..heee..rindu nak jawab paper BM SPM..kalau korang nak timbang blog korang sumer korang just click kat sini yek??k.bye




Ulasan

  1. Eh.. ringan. Tak mcm sstgh blog, nak skrol trn-naikpun berat semcm

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

About My Doctor @ Dr Tina

DEFINISI USRAH

Protest