Followers

Ape??Bog PON ada jugak kapasiti berat??


#

Domain nameSizeLoad TimeAverage Speed per KB
1puterikusayang93.blogspot.com/96.14 KB0.29 seconds0 seconds

Alohai...hari ini cuba korang sumer timbang berat blog korang..sama ada blog korang nieh..obesiti ke?normal..kalau dah obesity tuh macam-macam lah penyakit yang datang kan..penyakit tiga serangkai seperti sakit jantung,diabetes,dan darah tinggi..kalau korang nak taw sebab blog korang ini obesiti disebab kan korang banyak sangat letak gajet..itulah faktor/punca/sebab(ayat budak SPM)..heee..rindu nak jawab paper BM SPM..kalau korang nak timbang blog korang sumer korang just click kat sini yek??k.bye




1 ulasan:

  1. Eh.. ringan. Tak mcm sstgh blog, nak skrol trn-naikpun berat semcm

    BalasPadam