"Berblog, Kenapa ?"

hari ini yuniey mahu join entry tentang berblog kenape?..thankz kepada blogger ini buad entry yang menarik perhatian yuniey

1)blog sebagai tempat yuniey meluahkan segala perasaan dan isi hati yuniey sebab yuniey seorang yang suka pendam perasaan

2)jeles tengok orang lain ada blog..so yuniey pon nak jugak ada blog sendiri kan??

3)yuniey stat buad blog masa yuniey form4..masa tuh sebab tengok blog orang lain sume cecantik belaka..masa tuh jugak yuniey tak tahu bagaimana nak meningkatkan follower,join contest sumer..tahu pon tyme sebab tengok blog cezen yuniey..memang cantik..selalu jugak blogger tegar ini menang contest...

4)blog ini tempat yuniey nak shere ilmu dengan blogger lain..khususnyer ilmu akhirat..

rasanya tuh jerk kud sebab yuniey berblogging...
shiema sufian.

Ulasan

  1. sorry lambat publishkan komen. jom start bw. Shiema suka baca blog yang mengandungi ilmu akhirat. share banyak banyak ye. sebab kite hidup tak lama. hanya sementara (:

    BalasPadam
  2. http://ohyeahnurardini.blogspot.com/ follow ya!

    BalasPadam
  3. Nur Ardini.tunggu kalau ade masa sye akn follow..awak follow syer dulu

    insyaallah shiema..saya akan cuba shere..harap2 sudi membaca n jenguk ke teratak buruk syer n kemudian tinggalkan msj kat shoutbox okays..

    BalasPadam
  4. Ha'ah, Arol pun buat blog sebab jeles tengok kawan2 ade blog sendiri. Dah tak tahan sangat jeles, terus buat blog sendiri. Tak sia2 sebab blog best! :D

    BalasPadam
  5. tak dinafikan blog lagi best dari fb kan??

    BalasPadam
  6. datang dr segmen yang sama...follow awak..

    http://charmphoenix.blogspot.com/2012/03/berblog-kenapa.html

    BalasPadam
  7. ok..yuniey dah follow..rajin2 singgah n baca entry yuniey n kalau dh baca jangan lupa tinggalkan coment..

    BalasPadam
  8. hye awak dtg singgah dan follow nice blog dtg dari segmen yg sama jugahttp://lavender498032.blogspot.com/2012/03/segmen-berblog-kenapa.html

    BalasPadam
  9. thankz puji.thankz follow..selamat bertemu dalam blog..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

About My Doctor @ Dr Tina

Masih Blur

DEFINISI USRAH