Followers

MERDEKA GIVEAWAY DARI KASUTKACA15


Assalamualaikum,
Salam sejahtera, salam 1 MALAYSIA, Salam perpaduan, Salam Sehati Sejiwa.

Sedikit perkongsian untuk dikongsikan kepada followers
yang terchenta.
Saya ingin menyeru/ mengajak followers sekalian untuk turut bersama-sama
menyertau giveaway yang dianjurkan oleh blogger handsome  ni.

Syarat penyertaan sungguh mudah dan kacang,
tidak merumitkan, 

Lets go.

1. Buat entry bertajuk MERDEKA GIVEAWAY DARI KASUTKACA15 
2. Letak gambar bendera malaysia seperti di bawah. 
3. Dibawah gambar bendera tersebut,korang cuma tulis: 'saya join merdeka giveaway dari kasutkaca15.Semoga murah rezeki saya'.
4. Tak follow blog penganjur pun takpe.Janji ada blog sendiri. 
 5.Dua pemenang bertuah akan akan diumum dalam blog penganjur. 
6. Tarikh tutup 31 ogos 2015 (isnin) 
7. Pastikan bila pengunjung blog anda klik gambar bendera yang diletakkan dalam entry anda,boleh link terus ke blog penganjur. 
8. pemilihan pemenang,ikut gerak hati penganjur je.Blogger yang dah pernah menang giveaway sebelum ni,dilarang untuk menyertainya lagi. 
9. Jangan lupa tinggalkan link penyertaan anda diruang komen blog penganjur.

SAYA JOIN MERDEKA GIVEAWAY DARI KASUTKACA15. SEMOGA MURAH REZEKI SAYA
Amen Ya rabbal alamin. ( sama-sama mengaminkan doa)

1 ulasan:

  1. salam.singgah blogwalking dr GA yg sama. goodluck ye

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/08/merdeka-giveaway-dari-kasutkaca15.html

    BalasPadam